HAL will be down for maintenance from Friday, June 10 at 4pm through Monday, June 13 at 9am. More information
Skip to Main content Skip to Navigation
Journal articles

Pratiques culinaires et repas à Madagascar

Document type :
Journal articles
Complete list of metadata

https://hal.univ-reunion.fr/hal-03419227
Contributor : Réunion Univ Connect in order to contact the contributor
Submitted on : Monday, November 8, 2021 - 12:30:11 PM
Last modification on : Wednesday, November 10, 2021 - 3:59:24 AM
Long-term archiving on: : Wednesday, February 9, 2022 - 7:51:40 PM

File

RHOI-10_Domenichini1.pdf
Publisher files allowed on an open archive

Identifiers

  • HAL Id : hal-03419227, version 1

Collections

Citation

Jean-Pierre Domenichini. Pratiques culinaires et repas à Madagascar. Revue Historique de l'océan Indien, Association historique internationale de l'océan Indien, 2013, Alimentation, rituel des repas et art de la table. Dans les pays du Sud-Ouest de l’océan Indien depuis le XVIIIe siècle, pp.104-136. ⟨hal-03419227⟩

Share

Metrics

Record views

5

Files downloads

73