HAL will be down for maintenance from Friday, June 10 at 4pm through Monday, June 13 at 9am. More information
Skip to Main content Skip to Navigation
Book sections

Nourriture, pouvoir et captivité à Ceylan (1660-1680). La culture alimentaire chez les Cinghalais du Royaume de Kandy au XVII siècle à travers An Historical Relation of the Island of Ceylon (1681) de Robert Knox (1641-1720)

Document type :
Book sections
Complete list of metadata

https://hal.univ-reunion.fr/hal-01355300
Contributor : Vilasnee Tampoe-Hautin Connect in order to contact the contributor
Submitted on : Monday, August 22, 2016 - 8:33:18 PM
Last modification on : Tuesday, October 19, 2021 - 5:56:35 PM

Identifiers

  • HAL Id : hal-01355300, version 1

Collections

Citation

Vilasnee Tampoe-Hautin. Nourriture, pouvoir et captivité à Ceylan (1660-1680). La culture alimentaire chez les Cinghalais du Royaume de Kandy au XVII siècle à travers An Historical Relation of the Island of Ceylon (1681) de Robert Knox (1641-1720) . Y. Combeau; P. Eve; J.-F. Géraud. Revue Historique de l’océan Indien, pp.255-260, 2013, Alimentation, rituel des repas et art de la table depuis le XVIIIe siècle. ⟨hal-01355300⟩

Share

Metrics

Record views

73