HAL will be down for maintenance from Friday, June 10 at 4pm through Monday, June 13 at 9am. More information
Skip to Main content Skip to Navigation
Conference papers

Valorisation de la biodiversité des levures dans la zone océan indien (Réunion, Madagascar). le cas du métabolisme des arômes chez la levure #Saprochaete Suaveolens#, isolée du fruit du pitahaya

Résumé : no abstract
Document type :
Conference papers
Complete list of metadata

https://hal.univ-reunion.fr/hal-01193190
Contributor : Claire Tessier Connect in order to contact the contributor
Submitted on : Tuesday, June 2, 2020 - 9:27:33 PM
Last modification on : Wednesday, March 23, 2022 - 12:08:33 PM
Long-term archiving on: : Wednesday, December 2, 2020 - 7:09:20 PM

File

2015_Grondin_Résumé_1.pdf
Files produced by the author(s)

Identifiers

  • HAL Id : hal-01193190, version 1
  • PRODINRA : 323978

Citation

Eric Grondin, Alain Shum Cheong Sing, Yanis Caro, Gustavo Billerbeck, Marson Raherimandimby, et al.. Valorisation de la biodiversité des levures dans la zone océan indien (Réunion, Madagascar). le cas du métabolisme des arômes chez la levure #Saprochaete Suaveolens#, isolée du fruit du pitahaya. Journées scientifiques QualiREG, Nov 2014, Antananarivo, Madagascar. 36 p. ⟨hal-01193190⟩

Share

Metrics

Record views

203

Files downloads

29