Skip to Main content Skip to Navigation
New interface
Journal articles

Consommation alimentaire et contacts culturels à Tamatave dans la seconde moitié du XIXe siècle (1857-1885) : de la cuisine au banquet

Document type :
Journal articles
Complete list of metadata

https://hal.univ-reunion.fr/hal-03419217
Contributor : Réunion Univ Connect in order to contact the contributor
Submitted on : Monday, November 8, 2021 - 12:29:56 PM
Last modification on : Monday, November 7, 2022 - 3:46:41 PM
Long-term archiving on: : Wednesday, February 9, 2022 - 7:51:33 PM

File

RHOI-10_Bois1.pdf
Publisher files allowed on an open archive

Identifiers

  • HAL Id : hal-03419217, version 1

Citation

Dominique Bois. Consommation alimentaire et contacts culturels à Tamatave dans la seconde moitié du XIXe siècle (1857-1885) : de la cuisine au banquet. Revue Historique de l'océan Indien, 2013, Alimentation, rituel des repas et art de la table. Dans les pays du Sud-Ouest de l’océan Indien depuis le XVIIIe siècle, 10, pp.185-194. ⟨hal-03419217⟩

Share

Metrics

Record views

11

Files downloads

29