A neural model-based auto-tuning PID strategy to improve an industrial sugar crystallization process control - Université de La Réunion Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2010

A neural model-based auto-tuning PID strategy to improve an industrial sugar crystallization process control

Brigitte Grondin-Perez
  • Fonction : Auteur correspondant
  • PersonId : 970429

Connectez-vous pour contacter l'auteur
Sébastien Beyou
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 970432
Michel Benne
Connectez-vous pour contacter l'auteur
Amangoua Jean-Jacques Kadjo
Connectez-vous pour contacter l'auteur
Jean-Pierre Chabriat
Connectez-vous pour contacter l'auteur

Résumé

no abstract
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-01202294 , version 1 (19-09-2015)

Identifiants

  • HAL Id : hal-01202294 , version 1

Citer

Brigitte Grondin-Perez, Sébastien Beyou, Michel Benne, Amangoua Jean-Jacques Kadjo, Jean-Pierre Chabriat. A neural model-based auto-tuning PID strategy to improve an industrial sugar crystallization process control. FOODSIM'2010, Jun 2010, Bracanga, Portugal. ⟨hal-01202294⟩
92 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More