Skip to Main content Skip to Navigation
Journal articles

Improving the smoking process of kitoza, a traditional Malaga sy meat product

Angéla Irène Ratsimba 1 Danielle Rakoto 2 Elodie Arnaud 3, 4, 5 Thierry Goli 4, 5 Julien Ricci 4, 5 Vololoniaina Jeannoda 1 Dominique Pallet 4, 5 Michel Rivier 4, 5
3 Qualisud Réunion - Qualisud - Pôle de La Réunion
AU - Avignon Université, IRD - Institut de Recherche pour le Développement, Montpellier SupAgro - Institut national d’études supérieures agronomiques de Montpellier, UM - Université de Montpellier, UR - Université de La Réunion, Cirad - Centre de Coopération Internationale en Recherche Agronomique pour le Développement
Document type :
Journal articles
Complete list of metadata

https://hal.univ-reunion.fr/hal-01193200
Contributor : Claire Tessier <>
Submitted on : Monday, May 31, 2021 - 5:27:59 PM
Last modification on : Friday, June 11, 2021 - 4:11:27 PM

File

10179-Texte de l'article-10331...
Publisher files allowed on an open archive

Licence


Distributed under a Creative Commons Attribution - ShareAlike 4.0 International License

Identifiers

Citation

Angéla Irène Ratsimba, Danielle Rakoto, Elodie Arnaud, Thierry Goli, Julien Ricci, et al.. Improving the smoking process of kitoza, a traditional Malaga sy meat product. Revue d'Elevage et de Médecine Vétérinaire des Pays Tropicaux, CIRAD, 2014, 67, pp.99--100. ⟨10.19182/remvt.10179⟩. ⟨hal-01193200⟩

Share

Metrics

Record views

409

Files downloads

43