Improving the smoking process of kitoza, a traditional Malaga sy meat product - Université de La Réunion Access content directly
Journal Articles Revue d'Elevage et de Médecine Vétérinaire des Pays Tropicaux Year : 2014

Improving the smoking process of kitoza, a traditional Malaga sy meat product

Reingeniería del ahumado de kitoza, un producto cárnico tradicional malgache

Amélioration de la conduite du fumag e du kitoza, un produit carné traditionnel malgache

Fichier principal
Vignette du fichier
10179-Texte de l'article-10331-1-10-20150625 (1).pdf (733.53 Ko) Télécharger le fichier
Origin : Publisher files allowed on an open archive

Dates and versions

hal-01193200 , version 1 (31-05-2021)

Licence

Attribution - ShareAlike

Identifiers

Cite

Angéla Irène Ratsimba, Danielle Rakoto, Elodie Arnaud, Thierry Goli, Julien Ricci, et al.. Improving the smoking process of kitoza, a traditional Malaga sy meat product. Revue d'Elevage et de Médecine Vétérinaire des Pays Tropicaux, 2014, 67, pp.99--100. ⟨10.19182/remvt.10179⟩. ⟨hal-01193200⟩
157 View
66 Download

Altmetric

Share

Gmail Facebook X LinkedIn More