HAL will be down for maintenance from Friday, June 10 at 4pm through Monday, June 13 at 9am. More information
Skip to Main content Skip to Navigation
Journal articles

Improving the smoking process of kitoza, a traditional Malaga sy meat product

Angéla Irène Ratsimba 1 Danielle Rakoto 2 Elodie Arnaud 3, 4, 5 Thierry Goli 4, 5 Julien Ricci 4, 5 Vololoniaina Jeannoda 1 Dominique Pallet 4, 5 Michel Rivier 4, 5
3 Qualisud Réunion - Qualisud - Pôle de La Réunion
Cirad - Centre de Coopération Internationale en Recherche Agronomique pour le Développement, IRD - Institut de Recherche pour le Développement, AU - Avignon Université, UR - Université de La Réunion, UM - Université de Montpellier, Institut Agro - Montpellier SupAgro
Document type :
Journal articles
Complete list of metadata

https://hal.univ-reunion.fr/hal-01193200
Contributor : Claire Tessier Connect in order to contact the contributor
Submitted on : Monday, May 31, 2021 - 5:27:59 PM
Last modification on : Friday, May 20, 2022 - 9:04:21 AM

File

10179-Texte de l'article-10331...
Publisher files allowed on an open archive

Licence


Distributed under a Creative Commons Attribution - ShareAlike 4.0 International License

Identifiers

Citation

Angéla Irène Ratsimba, Danielle Rakoto, Elodie Arnaud, Thierry Goli, Julien Ricci, et al.. Improving the smoking process of kitoza, a traditional Malaga sy meat product. Revue d'Elevage et de Médecine Vétérinaire des Pays Tropicaux, CIRAD, 2014, 67, pp.99--100. ⟨10.19182/remvt.10179⟩. ⟨hal-01193200⟩

Share

Metrics

Record views

142

Files downloads

38