A microbiological, physicochemical, and texture study during storage of yoghurt produced under isostatic pressure - Université de La Réunion Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue LWT - Food Science and Technology Année : 2019

A microbiological, physicochemical, and texture study during storage of yoghurt produced under isostatic pressure

Patrícia Vieira
  • Fonction : Auteur
Carlos Pinto
  • Fonction : Auteur
José Lopes-Da-Silva
  • Fonction : Auteur
Fabienne Remize
Francisco Barba
  • Fonction : Auteur
Krystian Marszałek
  • Fonction : Auteur
Ivonne Delgadillo
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 896297
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02172523 , version 1 (03-07-2019)

Identifiants

Citer

Patrícia Vieira, Carlos Pinto, José Lopes-Da-Silva, Fabienne Remize, Francisco Barba, et al.. A microbiological, physicochemical, and texture study during storage of yoghurt produced under isostatic pressure. LWT - Food Science and Technology, 2019, 110, pp.152-157. ⟨10.1016/j.lwt.2019.04.066⟩. ⟨hal-02172523⟩
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