Fungal hydroxyanthraquinoid pigments: current situation and future opportunities in food

Abstract : no abstract
Keywords : Biologie végétale
Type de document :
Poster
5th Conference on Physiology of Yeast and Filamentous Fungi, Jun 2013, Montpellier, France. 2013
Liste complète des métadonnées

http://hal.univ-reunion.fr/hal-01468130
Contributeur : Réunion Univ <>
Soumis le : mercredi 15 février 2017 - 11:12:46
Dernière modification le : lundi 26 février 2018 - 12:54:02

Identifiants

  • HAL Id : hal-01468130, version 1

Collections

Citation

Yanis Caro, Mireille Fouillaud, Thomas Petit, Laurent Dufossé. Fungal hydroxyanthraquinoid pigments: current situation and future opportunities in food. 5th Conference on Physiology of Yeast and Filamentous Fungi, Jun 2013, Montpellier, France. 2013. 〈hal-01468130〉

Partager

Métriques

Consultations de la notice

23