First isolation of Brevibacterium linens (Brevibacterium aurantiacum sp. nov.) pigments in the rind of Vieux-Pané, an industrial red-smear ripened soft cheese

Abstract : no abstract
Type de document :
Communication dans un congrès
Heinonen, Marina. 5th International Congress on Pigments in Food – Pigments in Food – For Quality and Health, Aug 2008, Helsinki, Finland. pp.170--173, 2008
Domaine :
Liste complète des métadonnées

http://hal.univ-reunion.fr/hal-01187350
Contributeur : Claire Tessier <>
Soumis le : mercredi 26 août 2015 - 15:33:16
Dernière modification le : mercredi 7 février 2018 - 08:48:02

Identifiants

  • HAL Id : hal-01187350, version 1

Collections

Citation

Patrick Galaup, J. Piriou, Alain Valla, Fabienne Guérard, Laurent Dufossé. First isolation of Brevibacterium linens (Brevibacterium aurantiacum sp. nov.) pigments in the rind of Vieux-Pané, an industrial red-smear ripened soft cheese. Heinonen, Marina. 5th International Congress on Pigments in Food – Pigments in Food – For Quality and Health, Aug 2008, Helsinki, Finland. pp.170--173, 2008. 〈hal-01187350〉

Partager

Métriques

Consultations de la notice

48