Valorisation of vinasse, a rum distillery effluent, by the production of carotenoid pigments using filamentous fungi.

Abstract : no abstract
Type de document :
Poster
7th International Congress of Pigments in Food – New technologies towards health, through colors, Jun 2013, Novara, Italy. pp.240--244, 2013
Domaine :
Liste complète des métadonnées

http://hal.univ-reunion.fr/hal-01187335
Contributeur : Claire Tessier <>
Soumis le : mercredi 26 août 2015 - 15:31:58
Dernière modification le : mercredi 7 février 2018 - 08:48:01

Identifiants

  • HAL Id : hal-01187335, version 1

Collections

Citation

Emmanuelle Dorla, Yanis Caro, Mireille Fouillaud, Laurent Dufossé, Philippe Laurent. Valorisation of vinasse, a rum distillery effluent, by the production of carotenoid pigments using filamentous fungi.. 7th International Congress of Pigments in Food – New technologies towards health, through colors, Jun 2013, Novara, Italy. pp.240--244, 2013. 〈hal-01187335〉

Partager

Métriques

Consultations de la notice

46